Kirsi -30 kg

Kirsi K alku muokattu

Ennen

Kirsi K loppu muokattu

Jälkeen

Olen stressisyöppö eli kun on kiire ja väsynyt syön sitä pois. Kuvittelen, että levy suklaata helpottaa oloani ja väsymystä. Viime vuoden lopussa aloin olemaan todella väsynyt ja tuntui, että en jaksa mitään muuta kuin pakolliset työt ja nekin vievät voimat kokonaan. Verenpaine alkoi heitellä ja sain siihen lääkityksen. Myöskään en pitänyt enää omasta peilikuvastani ja vaatteiden ostosta oli tullut painajaista.

Kuulin ystävältäni, että Kirsi oli aloittanut vetämään Cambridge-ryhmiä. Otin yhteyttä Kirsiin ja kävin keskustelemassa hänen kanssaan tilanteestani. Aloitin laihduttamisen helmikuussa ja sain toukokuuhun mennessä pudotettua melkein 30 kiloa. Nyt verenpaineeni on normaali ja jaksan paremmin, myöskään peiliin katsominen ei ole enää kauhistus puhumattakaan vaateostoksista. Nyt vaatekaupasta löytyy vaikka mitä päälle pantavaa.

Ohjelmalla oleminen oli minulle helppoa, koska sain Kirsiltä paljon tukea ja apua laihduttamisen aikana ja myös oma tavoitteeni saada itseni kuntoon auttoi asiaan. Käyn edelleenkin Kirsin luona punnituksessa ja saamassa neuvoja oikeanlaiseen syömiseen ja liikkumiseen. Cambridge on minun mielestäni halpa ja helppo tapa laihduttaa. Se ei myöskään sido sinua mihinkään vaan on täysin omaehtoista.

Suosittelen Cambridgea kaikille laihduttamista harkitseville – uskaltakaa ottaa se askel kohti uutta elämää vaikka se vaikuttaisikin vaikealta ja melkein mahdottomalta saavuttaa, sitä se ei ole!

Valmentaja:Kirsi Pohjola