Marjatta -23 kg

Ennen

Jälkeen

Kuten niin monella, liikakilot ovat tulleet hivuttautuen ja vaatekoko numero kasvanut 40-44 jopa 46 kokoon.

Syksylla 2014 kävin terveystarkastuksessa ja verensokeriarvo oli noussut hälyyttävästi samoin painoindeksi. Se havahdutti, että jotain pitää tehdä, kun olo oli raskas ja väsytti töissä.

Ensimmäisen kerran kuulin Cambridge-ohjelmasta jossain TV-ohjelmassa ohimennen. Seuraavaksi ilmaisjakelu-lehdessä oli juttu henkilöstä, joka oli saanut painonsa kuriin tällä ohjelmalla.

Tammikuussa 2015 otin selvää valmentajasta Lappeenrannassa ja löysin Maarit Laamasen. Hänen toimipisteensä oli vielä vain 10 minuutin matkan päässä kotoani. Soitin hänelle ja pääsin perjantaina 23.1.2015 käymään punnituksessa ja +20 kg ylipainoahan siellä näytti olevan. Vetkuttelin vielä viikonlopun ja aloitin maanantaina 25.1.2015, kun se tuntui mukavalta päivämäärältä.

Aloitin tehokkaasti ensimmäisen viikon 3: lla aterialla päivässä eli taso 1. Päätä särki jonkun verran, mutta nälkää en ihme kyllä tuntenut. Paino tippui vajaat 3 kiloa ensimmäisen viikon aikana ja tuntui mukavalta. Jatkoin seuraavalla tasolla ja - 5,5 kg / 10 päivää. Ja kyllä edelleen tuntui mukavalle!!

Painoni on tippunut tasaisesti alaspäin todella helpolla tämän remontin aikana. Kiitos kannustavan valmentajan!!

Nyt – 22,7 kg kevyempänä olen todella aktiivinen liikkuja. Nautin myös kauniista vaatteista, jotka eivät kiristä : )

Elämä on valintoja ja nyt tuntuu mahtavalta!!

Rohkeasti kokeilemaan!!

Valmentajaa tarvitaan kannustuksessa ja valamassa uskoa, että onnistuu!!

Valmentaja: