Pia -20 kg

Pia ennen

Ennen

Pia jälkeen

Jälkeen

Matka kohti uuta painoani alkoi 12.3.12 Minun oli pakko tehdä jotain, sillä kaikki oli liian raskasta, niin kotona kuin töissäkin.

Tulin tietoiseksi ylipainostani, kun tajusin minkä kokoista kehoa kannoin mukanani. Olin jo kauan kieltänyt olevani ylipainoinen. Tästä huolimatta olin kuitenkin kokeillut monia erilaisia laihduttamistapoja, siinä kuitenkaan onnistumatta. En kuitenkaan kokenut, että laihdutusleikkaus olisi oikea tapa laihduttaa.En uskonut koskaan painavani alle 80 kg.

Näin ilmoituksen lehdessä ja päätin soittaa valmentajalleni. Se kyllä kannatti! Aloitin laihduttamiseni paastolla. Ensimmäiset päivät olivat hieman raskaita ja olin kiukkuinen, sillä jätin liian pitkiä välejä aterioiden väliin.
Kilojen pudotessa sain lisää motivaatiota ja energiaa jatkaa. Jo kahden viikon jälkeen tunsin oloni niin energiseksi, että siivosin koko talon. Se oli todella ihanaa, sillä vähemmillä kiloilla oli paljon helpompi liikkua.

Toinen johti toiseen ja sain elämän haluni takaisin ja mielialani parani sitä mukaan kun kilot katosivat.
Matkallani minua ovat auttaneet positiivinen valmentajani, ymmärtäväiset työkaverit sekä kaikki läheiset ja rakkaat. Kaikki lähellä olevat ovat tukenee minua.

Aion vielä jatkaa opettelemalla oikeita ruokailutapoja. Aion myös lisätä päivittäistä liikkumistani. Itsesäätely kyvyn harjoittelu on myös tärkeää. Olen huomannut, että oma motivaatio ja vastuu itsestään ovat tärkeimpiä: Sinä pystyt, jos vain haluat!!!